Nieuwsflits

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze website te gaan vernieuwen

De huidige website is sterk verouderd en werkt hierdoor niet meer goed.

 
"Doe het zelf" shop PDF Afdrukken E-mail
In onze "Doe het zelf" shop, welke wij nu aan het renoveren zijn, vind U een keur aan onderdelen en installatie materialen op allerlei gebieden zoals

* Sanitair
* Electrische installatie's
* Verwarmings installtie's
* Gas installatie's
* Water installatie's
* Bevestiging materialen
* Ventilatie
* Satelliet materialen

Tevens maken wij sleutels bij. Voor zowel de woning als ook de auto, fiets en motor.
Onze "Doe het zelbr>f" shop is ingedeeld in een opstelruimte en een open magazijn, waardoor hij een domijn is voor de "Doe het zelfer". In de opstelruimte, welk op dit moment gerenoveerd word, vind U een uitgebeide collectie sanitairmaterialen, verlichtings en satellietmaterialen. In ons open magazijn vind U alle benodigheden voor het aanleggen van diverse installatie's hierbij moet U denken aan knel fittingen, electrisch schakelmateriaal, bevestigings materialen, PVC fittingen en nog veel meer.

U kunt zelf alle onderdelen samen stellen voor de klus welke U onderhande hebt. Alle onderdelen en toebehoren zijn los verkrijgbaar en niet per aantallen verpakt. En mocht U onverhoopt een keer materiaal over houden kan dit in de meeste gevallen gewoon terug gebracht worden.

ADVIES
Bent U aan het klussen en weet U niet goed hoe U het moet aanpakken bij ons krijgt U altijd een eerlijk en deskundig advies. En mocht er iets niet goed gaan of bent U ondersteuning nodig voor specialiste werkzaamheden kunt U altijd een beroep doen op ons en helpen onze monteurs U voort zolang U wenst.

Tevens vind U bij ons een keur aan onderdelen van de meest voorkomende CV ketels, gasgeisers, gaskachels, gasboilers, gasheyters, van gasblok, waakvlam, regelblok tot waakvlamleidingen en pakkingen.
Kom vooral eens kijken in onze "Doe het zelf"shop, de prijzen zullen U zeker meevallen.