Nieuwsflits

Neem eens een kijkje in onze satelliet winkel.
Hier vind U een ruime keuze aan satelliet materialen. Schotels, LNB, satellietontvangers, kabel en diverse andere satellietmaterialen.
 
Dakbedekking en Goten PDF Afdrukken E-mail

Als bedrijf hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen van zinken/koperen goten en bitumeuze dak-bedekkingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met kwaliteits materialen en door ons deskundig personeel aangebracht. Wij voeren deze werkzaamheden onder andere uit op bedrijfsgebouwen, woonhuizen en monumentale gebouwen. Of het nu nieuwbouw, verbouwing of vervanging is, bij ons bent U aan het goede adres.


Hier volgt een overzicht van de dak- en zinkwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren.

Inspectie van uw dak
Begint Uw platte dak ouder te worden en wilt U weten in wat voor een staat het dak verkeerd. Laat dan Uw dak door 1 van onze ervaren mensen inspecteren.

Onderhoud en reparatie van Uw daken
Laat Uw dak regelmatig controleren en schoonmaken. Hiermee word de kans op lekage kleiner door dat mogelijk slechte plekken vroegtijdig gerepareerd kunnen worden. Mocht U toch last hebben van lekkage kunnen wij deze voor U repareren.

Het aanbrengen van bitumeuze dakbedekkingen met of zonder isolatie-materialen
Mocht Uw dakbedekking zo slecht zijn dat repareren geen zin meer heeft kunnen wij Uw dak van een nieuwe laag dakbedekking voorzien. Is het dak niet of slecht geisoleerd zou dit een mooie gelegenheid zijn om Uw dak te isoleren. Een goed geisoleerd dak voorkomt warmteverlies en geeft hierdoor een besparing van gas.

Lichtkoepels
Wilt U meer daglicht in het vertrek onder het platte dak zou U een lichtkoepel kunnen laten plaatsen.

Dakterras met tegels
In sommige situaties kan een platdak worden gebruikt als dakterras. Om lekkage te voorkomen is het verstandig om over de dakbekking een laag tegels te leggen. Hiervoor kan gekozen worden uit een rubberentegels of uit een betontegel. De rubberentegel kan zo over de dakbedekking heen worden gelegd. Onder de beton tegel moeten tegeldragers worden gelegd om te voorkomen dat de tegel de dakbedekking beschadigd. De contructie van de tegels is zo dat het water er goed onderdoor kan lopen.

Zinken/Koperen dakgoten
Het aanbrengen of vervangen van zinken/koperen goten in beugels. Hierbij maken we gebruik van de fabrieksmatige zinken/koperen goten op lengte van 3 meter waarbij U de keuze heeft uit een bak- of een mastgoot. Bij hele oude woningen komt het voor dat de bestaande beugels afwijkende maten hebben. Op dat moment kunnen wij zelf de goten zetten op de juiste maat in onze zinkwerkplaats. Ook kunnen wij goten maken voor een getimmerde bak. Na opmeting van de bak worden door ons de goten gezet in lengtes van 1 meter.

Schoonmaken van dakgoten
Regelmatig schoonmaken van goten verlengt de levensduur van de goten. Ligt er te veel vuil in de goten dan blijft er water in staan. In de winterperiode kan dit water bevriezen. Water dat bevriest zet uit en daar hebben de goten van te lijden en kunnen lekkages onstaan. Ook word de kans kleiner dat de goten overstromen bij een flinke bui.

Zinken/Koperen bedekkingen op b.v. dakkapellen
Een zichtdak ziet er veel mooier uit als het word voorzien van een zinken of een koperen bedekking.

Zinken/Koperen hemelwaterafvoeren
Wilt U eens iets anders als de standaard PVC hemelwaterafvoeren denk dan eens aan zinken of koperen hemelwaterafvoeren. Uw woning komt er meteen heel anders uit te zien.

Zinken/Koperen deklijsten
Naast de standaard aluminium trim is het ook mogelijk om de dakranden af te werken met zinken of koperen deklijsten.

Doe-het-zelf
Houd U er van om alles lekker zelf te doen dan bent U bij ons ook aan het goede adres. Wij verkopen de materialen die wij zelf zouden gebruiken ook aan de "doe het zelver". Ook kunnen wij U allerlij tips en adviezen geven zodat U het zelf op de juiste manier doet. Het is onmogelijk om als "doe het zelver" alle gereedschappen te hebben. Daarom hebben wij extra gereedschappen liggen zodat wij U ook op die manier verder kunnen helpen. En mocht U er overhoopt toch niet uitkomen kunt U altijd 1 van onze mensen inhuren om U te helpen bij de werkzaamheden.